Yoga Retreat

Med Alexander Lundström

Behöver din kropp, själ och sinne både semester och Yoga? Då har du hittat rätt! Yoga-retreatet passar både för dig som är nyfiken och vill pröva Yoga och för dig som redan utövar Yoga. Programmet är en perfekt avvägning av yoga och ledig tid mitt i gamla staden i Rethymno. Här har du nära till allt, de små mysiga tavernorna med traditionella rätter, genuin kultur, bad och avslappning. De bilfria gränderna med massor av små butiker är härliga att strosa i och natursköna omgivningar är bara en kort bussresa bort. Vi kommer att utöva Yoga morgon och kväll - det stärker din energi och gör att du blir smidig, sund och i god form. För den som vill finns även möjlighet att boka coachande samtal och massage.

Alexander Lundström  är en mycket erfaren Yoga-instruktör som har undervisat under mer än 30 år och är en 500 AYTT (Advanced Yoga Teacher Training Certificate) Här kan du läsa mer om Alexander Lundström

Dagsprogram:
07.30 - 08.00  Frukost
08.00 - 09.00  Ayurvedisk massage träning.
09.00 - 10.00  Morgon Vinyasa, Pranayama och Bandhas.
10.00 - 17.00  Ledig tid
17.00 - 18.30 Tridosha Vinyasa, Pranayama och meditation.

Onsdagen den 2/10  blir det heldagsutflykt. Vi startar dagen med ett besök  på en vingård där vi får en visning och  en vinprovning.  Därefter åker vi till en fisk-och skaldjurstaverna  belägen vid strandkanten, här har tar vi oss tid för avslappning och bad.

 

Detta ingår: 
Transport till och från flygplatsen, boende i dubbelrum, enkelrum kan fås mot tillägg och i mån av plats, frukost samt en heldagsutflykt . Flygresan ingår ej.

Det kommer också att finnas möjlighet till privata  coachande samtal och massage (ingår ej i priset)

Vi bor på Pepi Boutique Hotel i hjärtat av gamla staden i Rethymno., du kan läsa mer om hotellet här.

Anmäl gärna ditt intresse så snart som möjligt eftersom antalet deltagare är begränsat till 12.

Pris 11.500 kr inkl.moms

Anmäl ditt intresse till info@kretatema.se

Innan du kommer skickar vi dig information och tips om trevliga ställen som du kan utforska på egen hand och som passar för några timmars ledighet.

Du är fantastisk. Du är skapandet av dig själv. Du är den som skapar. Du har valet att uppleva och njuta av din egen existens. Ditt självförtroende och din egen fantasi är den enda begränsningen du har. Att födas i denna värld är en underbar gåva som ger dig möjligheten att fritt välja i skapandet av din egen personliga verklighet och utveckling. Detta är din skapelse av dig själv.

Musik: Night Of Beijing – Jia Peng Fang