Yogaresa

8-15 september 2018 med Sophie Djusberg

Varmt välkommen att följa med till underbara Kreta, närmare bestämt Skouloufia.

Vi kommer den här veckan att gör Mediyoga för att bygga energi och motverka stress, Yin yoga för återhämtning och för att släppa djupa spänningar, och vi kommer även att meditera dagligen.

Detta ingår:
Transport till och från flygplatsen på plats, boende i dubbelrum, enkelrum kan fås mot tillägg i mån av plats, alla måltider inklusive dryck, en heldagsutflykt (se nedan), små utflykter, alla yogapass. Flygresan ingår ej. Det kommer också finnas möjlighet till coachande samtal och massage.

Det finns endast 10 platser så anmäl intresse så fort som möjligt

Pris 8500 kr

Anmäl ditt intresse till 0704929801 eller till info@livsfilosophie eller till info@kretatema.se

Onsdagen den 12/9 blir det heldags utflykt, en fin tur där vi startar dagen med ett besök på Arkadi klostret som har en spännande historia, därefter åker vi till Margarites, Kretas största keramikby där vi får en visning av keramikern Giorgos som jobbar med lera från området, därefter tar vi lunch på en mysig taverna, efter lunch blir det bad i havet som sedan avslutas med en tur till Rethymnon stad där kan man om man önskar, shoppa eller bara ta en promenad i gamla stan, vi åker upp till Skouloufia och där väntar Zabia med middagen.
Under veckan kan man ta promenader i närområdet, Zabia och Michalis kan allt om örter och växter. Vi kommer även att ha en matlagning tillsammans där Zabia visar hur man tillagar en kretensisk rätt.
Måltiderna kommer att tillagas enbart med lokala produkter, det mesta kommer från deras egna odlingar.
Husen har båda en egen pool där man svalka sig eller ligga runt och läsa en god bok:-)