Bröllop

Livets höjdpunkter är till för att firas!

img_1323

Drömmer ni om att ha ert bröllop på Kreta, på en strand eller kanske i en pittoresk liten kyrka följt av en bröllopsmiddag på en mysig Taverna med levande musik? Valmöjligheterna och idéerna är många och vi på Kreta Tema kan hjälpa er att arrangera och förverkliga drömmen.

Vi vet hur viktigt det är att planera allting i minsta detalj för att allt ska bli exakt som det ska - ett oförglömligt minne för livet! Vi förstår också vilken betydelse en vacker och harmonisk miljö har för att bröllopet ska bli ett lyckligt minne  och vi delar med oss av vår kunskap om alla de finaste platserna . Ni får praktiska råd om vad som gäller vid en vigselceremoni utomlands och tillsammans planerar er er speciella dag, kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag.

Alternativen för bröllop i Grekland är flera, ni kan välja att vigas borgerligt  hemma och sedan ha en bröllops ceremoni här på Kreta för familj och vänner, då utan de dokument som den Grekiska staten kräver.
Ni kan vigas genom kommunen då med de dokument den Grekiska staten kräver, våran vice borgmästare kommer till utvald plats och viger er, vi översätter det Grekiska vigselbeviset till engelska, denna tar ni med och registrerar vigseln på skatteverket. Kontakta oss gärna för mer information om vilka dokument som krävs.

Ni kan också boka vigsel genom svenska kyrkan i Aten, deras kyrkoherde  Björn Kling reser runt i Grekland och viger, du hittar med information på deras hemsida här
Datumen är begränsade så boka i god tid, vi på Kreta Tema ordnar allt det andra ni önskar in för vigseln som t.ex. blomster arrangemang, fotograf, festarrangemang o.s.v.

Vi kan erbjuda följande tjänster

  • Information och vägledning inför vigseln.
  • Bokning av bröllop, datum och tid.
  • Personlig bröllops-samordnare under bröllopet (om önskas)
  • Brudens bukett och brudgummens corsage.
  • Professionell fotograf för ceremonin och kort fotosession efteråt.
  • Profesionell skönhetsvård, exempelvis hårstyling, make up, manikyr och pedikyr.
  • Festarrangemang.
  • Bröllopsdekoration, bröllopstårtor, blomsterarrangemang mm.
  • Transport till och från vigselplats

Ta gärna kontakt med oss för frågor och prisuppgifter.

Κράτα το

Bröllopsgalleri